Interprofessionele onderwijsactiviteit Mens Achter de Patient

By 11 maart 2018 Geen categorie No Comments

Dinsdag 6 maart zijn we gestart met een nieuwe interprofessionele onderwijsactiviteit “Mens Achter de Patiënt” Een 100-tal enthousiaste studenten van diverse disciplines, opleidingen en opleidingsniveaus (mbo – universitair – hbo) en 50 patiënten met verschillende achtergronden, levensverhalen en ervaringen doen mee aan onze pilot. Tijdens deze activiteit komen toekomstig (zorg)professionals in contact met patiënten en interesseren zij zich in de mens achter de patiënt. Zo krijgen ze meer inzicht in de impact van ziekte op iemands sociaal, mentaal en maatschappelijk welbevinden. Met behulp van dialoog- en terugkomsessies wordt de leerervaring verdiept. Verder leren ze door de interprofessionele aanpak van, en met elkaar. Onderliggend doel is het realiseren en bevorderen van mensgerichte zorg.

Meer weten over deze activiteit?

Kijk op www.mensachterdepatient.nl of neem contact op met Sjim Romme of Matthijs Bosveld

 

Leave a Reply